Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Mesajul Primarului General, Ion Ceban, cu prilejul sfârșitului anului de studii 2021-2022

   1131

Dragi elevi, stimați profesori și părinți,

Tradițional, în data de 31 mai, „Ultimul sunet" ne adună și ne trezește sentimente de împlinire și mândrie pentru realizările obținute în anul școlar, prin aportul dascălilor, succesele elevilor, dar și grija părinților în educarea tinerei generații.

Dragi elevi!

Fiecare dintre voi are un potențial enorm, care trebuie valorificat. Sunt ferm convins că ați muncit cu dăruire, că v-ați dezvoltat competențele și ați devenit mai pregătiți pentru provocările vieții. Vă doresc o vară plină de experiențe inedite și descoperiri, iar la toamnă să reveniți dornici de noi cunoștințe.

Stimați profesori!

Aveți una dintre cele mai nobile și responsabile meserii!

Aveți o misiune extrem de importantă. De modul în care îi educați pe elevi și le formați deprinderile de viață, depinde foarte mult viitorul comunității noastre.

Astăzi, când în toată țara răsună ultimul clopoțel, în numele Primăriei municipiului Chișinău și al meu personal, vă aduc sincere mulțumiri, pentru dedicația și contribuția dumneavoastră la dezvoltarea personalităţii fiecărui copil și la promovarea valorilor. Aţi fost şi rămâneţi promotorii bunătăţii, demnităţii şi înțelepciunii.

Stimați părinți!

Vă sunt recunoscător pentru susținerea demersurilor noastre în îmbunătățirea calității educației. Să aveți încredere în eforturile pe care le depunem pentru ca lumea cunoștințelor să fie atractivă, iar copiii să vină cu plăcere la școală. Contez pe sprijinul și implicarea dumneavoastră.

Dragi absolvenți!

Voi sunteți prezentul și viitorul nostru.

Vă doresc să rămâneți mereu curioși, cu deplină încredere în forțele proprii, insistenți în fața provocărilor și fermi în luarea deciziilor. Să aveți mult succes la examenele de absolvire, a treptei de gimnaziu și cea de liceu.

Ne dorim cu toții să trăim în prosperitate și în siguranță. O astfel de țară putem s-o construim doar împreună.

Felicitări elevilor care de astăzi merg în vacanță, iar absolvenților - succes la examene!

Cu respect, Ion CEBAN,

Primar General al Municipiului Chișinău