Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Locuitorii capitalei sunt invitați la deschiderea sezonului de vară la Teatrul Verde din Chișinău

   785

Primăria Municipiului Chișinău informează că duminică, 19 mai 2024, va avea loc deschiderea sezonului de vară la Teatrul Verde din Parcul „Valea Morilor”, după finalizarea lucrărilor de reabilitare a obiectivului de cultură.

La ora 18:00, va avea loc un concert grandios, cu genericul „Mi-a fost dorul, dor pribeag”, dedicat compozitorului Ion Aldea Teodorovici, care, în acest an, ar fi împlinit 70 de ani.

În cadrul spectacolului muzical vor evolua: Cristofor Aldea-Teodorovici, Simona, Orchestra Națională de Cameră a Sălii cu Orgă etc.

De asemenea, pe scena celui mai mare amfiteatru în aer liber din Republica Moldova, vor fi prezentate lucrări muzicale în premieră!

Intrarea la spectacol este liberă.

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

Amintim că deschiderea sezonului de vară la Teatrul verde a fost precedată de finalizarea celei de-a doua etape a lucrărilor de renovare a obiectivului de cultură. Aceasta a inclus: reparația fațadei clădirii, a acoperișului scenei, vopsirea scaunelor, amenajarea intrării centrale și reparația scărilor de acces.

În scopul asigurării accesului persoanelor cu mobilitate redusă, au fost montate rampe.

Municipalitatea își dorește să transforme zona Teatrului Verde în una atractivă pentru locuitorii orașului, asigurându-le un standard înalt de calitate.