Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Conferinţa Internaţională „Good Governance”

   2381

Primăria municipiului Chişinău informează că mâine, vineri, 23 mai 2014, va avea loc Conferinţa Internaţională „Good Governance". Evenimentul se va desfăşura cu începere de la ora 9.30, în incinta Sălii de şedinţe a Primăriei Chişinău şi va reuni experţi, specialişti, funcţionari publici, jurnalişti şi studenţi din ţări precum Ucraina, Federaţia Rusă, Georgia, Turcia, Bulgaria, România, Armenia, Azerbaidjan şi Republica Moldova.

Tematica conferinţei se va axa pe situaţia actuală şi perspectivele pentru democraţie în regiunea Mării Negre. La conferinţă vor participa primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă, viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova, Iulian Groza, ex-ambasadorul, directorul general pe Politici Culturale din cadrul Ministerului Federal al Austriei pentru Europa, Integrare şi Afaceri Externe, Martin Eichtinger, ş.a.  

La ora 12.00, cu ocazia evenimentului, în sala de şedinţe de la parter din Primărie, va avea loc o conferinţă de presă, susţinută de primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, alături de invitaţii la reuniune. Tot atunci, va avea loc prezentarea cărţii „Guvernare şi durabilitate", de Melanie Sully, director executiv al Institutului „Go-Governance", profesor în ştiinţe politice la Academia Diplomatică din Viena. În lucrarea sa, autoarea se referă la tema bunei guvernări în regiunea Mării Negre.

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău