Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Vizită de studiu la Primăria Municipiului Chișinău a reprezentanților primăriilor Ungheni și Cahul

   1404

Primăria Municipiului Chișinău a primit vineri în vizită de studiu un grup de reprezentanți ai primăriilor municipiilor Ungheni și Cahul.

Menționăm că în perioada 2019-2024 regiunile Cahul și Ungheni beneficiază de asistență din partea Programului EU4Moldova: Regiuni –cheie, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD și UNICEF.

Scopul vizitei a fost transferul de cunoștințe și experiență în domeniul auditului către reprezentanții celor două primării.

În debutul evenimentului, secretarul Consiliului Municipal Chișinău, Adrian Talmaci, a salutat oaspeții, asigurându-i de faptul că activitatea de audit intern și-a demonstrat de-a lungul anilor profesionalismul și eficiența, fiind un partener de încredere pentru managementul entității și un exemplu de la care te poți inspira.

Șefa Direcției audit intern din cadrul Primăriei Municipiului Chișinău, Raisa Cotorobai, a captat atenția participanților la vizita de studiu cu prezentarea istoricului creării, evoluției și rezultatelor subdiviziunii de audit intern pe care o conduce.

În cadrul discuțiilor au fost abordate aspecte ce țin de reglementarea, planificarea și raportarea activității de audit intern, precum și rolul auditului intern în dezvoltarea sistemelor de control intern managerial. De asemenea, s-a pus accent pe  provocările și perspectivele de dezvoltare în continuare a funcției de audit intern.