Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Eveniment cultural-artistic dedicat angajaților din domeniul educației

   950

Cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ, Primăria Chişinău a organizat miercuri, 4 octombrie, curent, un eveniment cultural-artistic la Teatrul Verde din Parcul „Valea Morilor”, dedicat tuturor cadrelor didactice din capitală.

În cadrul evenimentului au fost premiați participanții celor două concursuri municipale: „Pedagogul Anului” şi „Diriginte, drag părinte”. Totodată, au primit diplome, din partea municipalităţii, peste 700 de profesori din instituţiile de învăţământ municipal.

Astfel, pentru contribuția esențială la dezvoltarea comunității educaționale, profesorii, învățătorii și educatorii învingători la concursul „Pedagogul Anului”, au beneficiat de premii acordate în valoare de 30 000 lei, 20 000 lei, 10 000 lei și 5 000 de lei.

De asemenea, participanții concursului „Diriginte, drag părinte”, au fost premiaţi şi cu 25 000 lei, 20 000 lei și 5 000 de lei, în semn de mulțumire și recunoștință pentru munca și efortul acestora în dezvoltarea sistemului de învățământ municipal.

Prezent la eveniment, Primarul General, Ion Ceban le-a mulțumit tuturor dascălilor care cresc „oameni mari”, inteligenţi şi curajoşi.

M-am bucurat să văd atâţia profesori dedicaţi, părinţi şi elevi bravi, la sărbătoarea dedicată pedagogilor. Respect și recunoștință, Dragi profesori! Efortul cadrelor didactice se vede şi peste hotarele ţării, acolo unde copiii noştri sunt la înălţime. Sunt sigur de faptul că nu există copil talentat fără un profesor atent, răbdător şi insistent”, conchis edilul capitalei.

Cu acest prilej, Primăria Municipiului Chişinău adresează sincere felicitări tuturor angajaților din domeniul educațional municipal în contextul Zilei Internaționale a Profesorului. Dragi dascăli! Să aveți parte de sănătate, fericire și recunoaștere pentru tot ceea ce faceți.