Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Mesajul Primarului General, cu prilejul Zilei Mondiale a Educației și Zilei Profesorului

   1369

Stimați pedagogi!

Cu ocazia Zilei Mondiale a Educației și Zilei Profesorului, doresc să vă adresez cele mai calde felicitări și sincere mulțumiri pentru tot aportul pe care îl aduceți societății noastre!

În această perioadă în care ne confruntăm cu provocări și schimbări constante, rolul dumneavoastră devine din ce în ce mai crucial. Vă suntem recunoscători pentru că aveți grijă de copiii noștri în cele mai dificile momente, îndrumându-i și susținându-i în învățarea lor. Sunteți adevărați lideri și modele de urmat pentru întreaga noastră comunitate.

Primăria Municipiului Chișinău vă apreciază eforturile neobosite și devotamentul față de educație. Suntem mândri să avem în rândurile noastre profesori dedicați, pasionați și suntem mereu deschiși la dialog și colaborare. Educația este o prioritate pentru noi și zilnic muncim la crearea unui mediu propice pentru învățare în orașul nostru.

Vă mulțumim pentru munca dumneavoastră extraordinară și pentru contribuția inestimabilă pe care o aduceți în învățământul din Municipiul Chișinău. Continuați să inspirați și să formați viitoarele generații de lideri, profesioniști și cetățeni responsabili!

La mulți ani cu ocazia Zilei Mondiale a Educației și a Profesorului! Să aveți parte de sănătate, fericire și recunoaștere pentru tot ceea ce faceți!

Cu respect și admirație,

Ion CEBAN, Primar General al Municipiului Chișinău