Primarul General efectuează o vizită de lucru în Qatar

   675

Primarul General, Ion Ceban, efectuează în acest zile o vizită de lucru în orașul Doha, Qatar, unde a avut o întrevedere cu ministrul municipiilor din Qatar, Excelența Sa, Abdulla bin Abdulaziz bin Turki Al Subaie.

Cei doi oficiali discutat despre oportunitățile de care dispune Chișinăul și Republica Moldova pentru a se dezvolta. Iar în acest sens pot fi realizate proiecte în diverse domenii și lansate noi idei pentru implementarea cu succes.

Ion Ceban am mulțumit pentru primirea călduroasă și deschiderea din partea gazdei. „Republica Moldova are mari perspective, iar cea mai bogată resursă sunt oamenii, care trebuie susținuți și să le fie oferite platforme de dezvoltare, astfel devenind un punct economic strategic", a conchis edilul capitalei.

De asemenea, în cadrul discuțiilor cu ministrul municipiilor din Qatar, Primarul General a vorbit despre organizarea la Chișinău a forumului economic. Evenimentul va avea loc în perioada 30 septembrie - 1 octombrie, a.c., iar municipalitatea își propune să prezinte circa 60 de profiluri pentru atragerea investitorilor.

E de menționat că vizita de lucru la Doha a Primarului General are loc la invitația colegilor, iar cheltuielile pentru deplasare sunt suportate integral de Statul Qatar.