Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Ediția a II-a a turneului de minifotbal pentru echipele de cartier din sectorul Centru

   1003

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada: 17-18 septembrie 2022, în capitală, va avea loc ediția a II-a a turneului de minifotbal pentru echipele de cartier din sectorul Centru.

Locul desfășurării turneului este stadionul de minifotbal din str. Academiei, 9/1, cartierul Telecentru. Participanții la turneu sunt echipele de cartier și pot depune formularul de înscriere până la data de 14 septembrie a.c.

Competiția este organizată de Pretura sectorului Centru și A.O. „S.O.S. Minor", iar scopul activităților este dezvoltarea și popularizarea acestui tip de sport, prin susținerea inițiativelor de incluziune socială și combaterea fenomenelor negative în rândul tinerilor prin intermediul fotbalului. În acest context, la ediția actuală a turneului și-au anunțat participarea, inclusiv 3 echipe din cadrul societății surzilor și 3 echipe din cadrul Mitropoliei Moldovei.    

E de menționat că startul competiției se vor alinia 12 echipe, repartizate în 4 grupe a câte 3 echipe, care vor disputa meciuri directe, iar câștigătoarele grupelor se vor duela în etapa finală. Meciurile se vor desfășura în două reprize a câte 10 minute.

Pentru ziua de sâmbătă, 17 septembrie, curent, este programată etapa preliminară, iar duminică, 18 septembrie, va fi disputată etapa finală a turneului.