Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul municipiului Tbilisi, Gigi Ugulava, va vizita municipiul Chişinău

   1870

Primarul municipiului Tbilisi, Gigi Ugulava, se va afla mâine, joi, 11 iulie 2013, într-o vizită oficială în municipiul Chişinău. În legătură cu aceasta, primarii celor două capitale, a Republicii Moldova şi a Georgiei, Dorin Chirtoacă şi Gigi Ugulava, vor vizita cele mai importante proiecte realizate în ultima perioadă în municipiul Chişinău, dar şi şantierele aflate în construcţie.

Programul delegaţiei din Tbilisi va începe la ora 11.00, cu o vizită a primarilor Dorin Chirtoacă şi Gigi Ugulava în Parcul „Valea Morilor" (intrarea din str. Ghioceilor). După care, cei doi primari vor vizita străzile Mihai Viteazul, Petricani şi Vadul lui Vodă, artere reparate de Primărie în anul 2012.

Vizita va continua pe şantierul din str. Alecu Russo, unde se execută lucrări de reconstrucţie a străzii şi se va încheia pe şantierul din str. A. Diordiţă (intersecţie cu bd. Grigore Vieru), locaţie unde se execută lucrări pentru amenajarea zonei pietonale.

Reprezentanţii mass-media sunt invitaţi să însoţească delegaţiile pe tot parcursul vizitei, însă cei doi primari vor face declaraţii pentru presă la sfârşitul vizitei pe şantiere, pe str. A. Diordiţă.

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău