Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul General a vizitat astăzi Expoziția „Fabricat în Moldova-2023"

   1097

Primarul General, Ion Ceban, a vizitat astăzi Expoziția „Fabricat în Moldova-2023", care se desfășoară la Chișinău în perioada 1-5 februarie, la CIE „MOLDEXPO”.

În cadrul expoziției sunt prezentate produsele și serviciile a peste 300 de antreprenori din țara noastră.

Ion Ceban a ținut să mulțumească Camerei de Comerț și Industrie pentru organizare și pentru invitația ca Primăria Chișinău să fie partener al acestui eveniment.

„Mă bucur să revin astăzi la CIE „MOLDEXPO” și să găsesc acest obiectiv în postura pentru care a fost predestinat - pentru expoziții. Acum câteva luni, acest centru era hub pentru refugiații care și-au găsit adăpost și am retrăit astăzi acele emoții.

Astfel de evenimente promovează și susțin antreprenorii și producătorii autohtoni, iar cetățenii au posibilitatea să facă cunoștință cu produsele locale”, a conchis Primarul General.

E de menționat că în cadrul Expoziției „Fabricat în Moldova-2023", cu suportul Primăriei Chișinău, a fost amenajat spațiu suplimentar – 15 corturi pentru antreprenorii din diverse raioane ale Republicii Moldova. De asemenea, a fost pus la dispoziție transport public gratuit pentru vizitatorii expoziției.

Edilul capitalei a precizat că Primăria Chișinău organizează periodic expoziții tematice cu participarea producătorilor autohtoni.

În acest sens, a fost elaborat un calendar de târguri pentru anul 2023.