Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul General, Ion Ceban, a efectuat o vizită în Județul Buzău

   1094

Primarul General, Ion Ceban, care se află în prezent în vizită oficială în România, a avut miercuri o întrevedere cu Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.  

Cu acest prilej, edilul Chișinăului a adus sincere felicitări Buzăului, care a devenit oficial Geoparc Internațional UNESCO.  

În cadrul discuțiilor cei doi oficiali au trecut în revistă stadiul proiectelor de infrastructură inițiate anul trecut, dar și proiectele care urmează să înceapă în curând, în baza acordurilor de colaborare dintre cele două orașe.

Astfel, cu suportul Județului Buzău, în prezent este în proces de reabilitare scuarul din str. N. Titulescu, sectorul Botanica. Totodată, urmează să fie inițiată reabilitarea unui pasaj cu trecere subterană din același sector, inclusiv a unui spațiu public important din centrul Chișinăului.

De asemenea, Ion Ceban și Petre Emanoil Neagu, au convenit asupra realizării Programului cultural „Zilele Chișinăului la Buzău", care va fi organizat de comun acord în luna iunie, eveniment aflat la a doua ediție.