Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul General, Ion Ceban, a avut o întrevedere cu Președintele Județului Neamț, Ionel Arsene

   1516

Primarul General, Ion Ceban, care își continuă vizita de lucru în România, a avut luni o întrevedere cu Președintele Județului Neamț, Ionel Arsene.

Responsabilul a comunicat la ședința cu consilierii județului despre intenția de a susține municipiul Chișinău pentru realizarea proiectului de reabilitare a Centrului Cultural „Eugen Doga".

La rândul său, edilul capitalei a menționat că grație unor asemenea susțineri se pun bazele unei colaborări frumoase între municipiul Chișinău și județul Neamț. „Pe viitor ne propunem să realizăm în comun mai multe proiecte din domeniul educației, culturii etc.", a precizat Primarul.

Ion Ceban a mulțumit autorităților județului Neamț pentru suportul acordat întru realizarea proiectului Centrul Cultural.

În prezent, APL Chișinău efectuează expertiza tehnică a edificiului unde va fi deschis Centrul Cultural „Eugen Doga", după care vor începe lucrările de proiectare și de reabilitare a bunului imobil.

Municipiul Chișinău și Județul Piatra Neamț intenționează să semneze în perioada următoare un Acord de colaborare pe termen lung.

Amintim că reprezentanții Consiliului Județean Neamț au efectuat o vizită la Chișinău în perioada 06-08 februarie, a.c., timp în care au văzut și edificiul viitorului Centru Cultural „E. Doga”.