Pagina oficială a Municipiului Chișinău

La Teatrul Verde din capitală va fi marcată Ziua profesională a lucrătorilor din învățământ

   1723

Primăria Municipiului Chișinău informează că miercuri, 4 octombrie 2023, ora 14:30, la Teatrul Verde din Parcul „Valea Morilor”, va avea loc un eveniment cultural-artistic dedicat Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ.

În cadrul evenimentului va fi desfășurată ceremonia de premiere a participanților la concursurile municipale „Pedagogul Anului 2023” și „Diriginte, drag părinte”, care are scopul de a recunoaște și celebra efortul și angajamentul celor mai valoroși profesioniști din domeniul educațional.

Cu acest prilej, municipalitatea invită și părinții să participe la eveniment, oferindu-le oportunitatea de a fi alături de cei care le îndrumă copii în lumea cunoașterii, contribuind astfel la o mai bună colaborare dintre aceștia și cadrele didactice.

De asemenea, oaspeții vor asista la un concert extraordinar susținut de către Orchestra Națională „Lăutari” alături de alți artiști consacrați, care vor oferi un spectacol muzical pentru cei prezenți.

Ziua profesională a lucrătorilor din învățământ oferă posibilitatea de a sublinia rolul și importanța cadrelor didactice, a parteneriatului dintre școală și familie, precum și a valorilor culturale și artistice care stau la baza unei societăți prospere.