Pagina oficială a Municipiului Chișinău

La Chișinău a avut loc cea de-a II-a ediție „Chișinău Youth Fest” 2023

   1094

Primăria Municipiului Chișinău informează că duminică, 13 august 2023, în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), a avut loc cea de-a II-a ediție a „Chișinău Youth Fest”. Evenimentul organizat de municipalitate s-a desfășurat în contextul consemnării Zilei Internaționale a Tineretului, marcată anual pe 12 august.

În cadrul celei de-a doua ediție a „Chișinău Youth Fest” a fost desfășurat târgul de oportunități dedicat tinerilor. Aceștia au avut posibilitatea să participe la ateliere de lucru pe diferite tematici organizate de Centrele Municipale de Tineret, Centrele de creație pentru tineri și copii, instituții educaționale, precum și de școlile sportive municipale.

E de menționat că în debutul evenimentului, pe scena din PMAN, a avut loc lansarea aplicației mobile „e-tineret”. Platforma digitală dedicată tinerilor va oferi informații relevante și actualizate despre oportunități educaționale, evenimente culturale, activități de voluntariat și programe de dezvoltare personală.

De asemenea, a fost organizată o tombolă în contextul „Anului Tineretului”, iar pe lângă aceasta iubitorii de distracție și muzică bună au putut savura un Dj Battle exploziv cu cei mai talentați Dj din Chișinău.

Festivalul a culminat cu un concert grandios unde cei prezenți în PMAN au admirat prestația interpreţilor „The Motans”, Mohombi și Lexter, care au încins atmosfera cu live performance-uri impresionante.