Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Întrevederea Primarului General cu Directorul regional al Camerei de Comerț a Austriei

   1182

Primarul General, Ion Ceban, a avut o întrevedere cu Cosima Steiner, Directorul regional al Camerei de Comerț a Austriei, Comerț Exterior Europa de Sud-Est, Europa de Est/Asia Centrală, în cadrul vizitei pe care o întreprinde în aceste zile la Viena, Austria. Din delegația Municipiului Chișinău fac parte viceprimarii Olga Ursu și Irina Gutnic.

Discuția dintre Ion Ceban și Cosima Steiner s-a axat pe economia Chișinăului și perspectivele de dezvoltare pe care le are capitala Moldovei. La ședință s-a alăturat și Harald Troch, parlamentar austriac, membru al Comisiei pentru politică externă.

În acest context, edilul capitalei a prezentat profilurile investiționale realizate de Primăria Chișinău, rezultatele Forumului economic municipal, precum și viziunea pentru următoarea ediție a reuniunii economice.

„Austria este un bun partener al Republicii Moldova și cu siguranță Chișinăul poate atragere multe investiții străine. Avem ce învăța și ce prelua de la colegii noștri austrieci. Mă bucură faptul că există această oportunitate de a colabora pentru a dezvolta orașul Chișinău”, a conchis Ion Ceban.

Menționăm că, Primarul General, Ion Ceban va participa vineri, 23 iunie 2023, în sala de concerte Das-MuTh – Konzertsall, la evenimentul organizat de Primăria Municipiului Chișinău pentru promovarea culturii și tradițiilor moldovenești – „Zilele Chișinăului la Viena”.