Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Desfăşurarea concursului „Cea mai amenajată curte din municipiul Chişinău”

   2862

Peste 100 de candidaţi şi-au anunţat participarea în acest an la concursul „Cea mai amenajată curte din oraşul Chişinău". Cei mai mulţi participanţi sunt din sectoarele Botanica şi Buiucani, cu 37 şi respectiv - 30 de curţi. Totodată, din sectorul Râşcani participă 23 de curţi, din sectorul Centru - 14 şi de la Ciocana - 11.

Lucrările de amenajare executate de către locatari se vor încheia pe 30 aprilie. Comisiile de profil vor evalua situaţia până la data de 10 mai 2013, iar rezultatele şi învingătorii vor fi anunţaţi pe 14 mai, în cadrul Şedinţei Operative a serviciilor Primăriei.

Amintim că în scopul implicării active a locuitorilor la campania la salubrizare, Primăria Chişinău va acorda premii pentru cele mai curate şi amenajate curţi de bloc şi localităţi suburbane. Premiile constau în lucrări de amenajare, efectuate de secrviciile de profil ale Primăriei la solicitarea locuitorilor, în valoare de 100 mii lei pentru câştigători şi, respectiv, câte 75 mii lei şi 50 mii lei, pentru deţinătorii locurilor II şi III.

Concursul „Cea mai curată curte din oraşul Chişinău" / „Cea mai amenajată localitate din componenţa municipiului Chişinău" se desfăşoară deja al doilea an şi face parte din campania de salubrizare de primăvară, care se va încheia la sfârşitul lunii aprilie.

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău