Pagina oficială a Municipiului Chișinău

CSE Chișinău a luat act de dispozițiile CSE naționale privind elaborarea Planului de măsuri pentru reducerea consumului de energie

   934

Comisia pentru Situații Excepționale a Municipiului Chișinău (CSE) s-a convocat miercuri, 16 noiembrie a.c., unde s-a luat act de dispozițiile nr. 45 din 31.10.2022 și nr. 46 din 11.11.2022 a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, în vederea elaborării și aprobării măsurilor privind reducerea consumului de energie la nivelul entităților municipale, în contextul crizei energetice.

Astfel, conducătorii subdiviziunilor, instituțiilor, întreprinderilor municipale și societăților pe acțiuni, vor elabora și aproba Planuri de măsuri privind reducerea consumului de energie.

De asemenea, până la data de 15 a fiecărei luni, vor fi publicate pe pagina oficială a instituțiilor rapoartele de monitorizare a măsurilor de reducere a consumului de energie.

Totodată, Întreprinderea Municipală Reţelele Electrice de Iluminat „LUMTEH” va asigura întreruperea iluminatului stradal pe timp de zi, între orele 7:00 și 17:00.

Decizia CSE Chișinău nr.31 din 16.11.2022 by Primăria Chișinău on Scribd