Политика и стратегии

Получив доступ к этой информации, граждане могут лучше понять, как разрабатываются местные политики и стратегии для решения различных проблем и потребностей сообщества, а также их влияние.

Ghidul de design al străzilor din municipiul Chișinău

   648

Scopul acestui Ghid este de a asigura un mecanism pentru stabilirea unui sistem de străzi care să poată suporta creșterea orașului, să poată asigura opțiuni eficiente de transport și să asigure un mediu de viață plăcut.

Acest document vine să asigure o viziune și un cadru clar, sistematic și cuprinzător pentru proiectarea și construcția străzilor în funcție tipologia străzilor și de necesitățile utilizatorilor.

Principalul obiectiv al acestui document se referă la stabilirea unor linii directoare de proiectare a străzilor din Chișinău pentru transformarea lor într-un spațiu public multifuncțional, sigur, confortabil și vibrant.

Realizarea acestui obiectiv este posibilă doar prin integrarea cerințelor funcționale ale tuturor utilizatorilor străzilor urbane, asigurând o alocare echitabilă a spațiului disponibil pentru toate tipurile de utilizatori.

 

Partea I. Decizia nr. 11/8 din 14 iulie 2020

Partea II. Decizia nr. 11/8 din 14 iulie 2020

Partea III. Decizia nr. 11/8 din 14 iulie 2020

Partea IV. Decizia nr. 11/8 din 14 iulie 2020