Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Vizita la Primăria Chișinău a E.S. Ambasadorul SUA în Republica Moldova

   1429

Primarul General, Ion Ceban, l-a primit astăzi în vizită de curtoazie pe noul Ambasador al SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon.

Edilul capitalei i-a urat bun venit la Chișinău și i-a comunicat diplomatului american despre bunele relații de colaborare dintre municipalitate și misiunea diplomatică.

În cadrul discuțiilor Ion Ceban l-a informat pe Kent D. Logsdon despre acțiunile Primăriei Chișinău în gestionarea situației cu privire la refugiați și precum și  activitățile întreprinse în prezent.

„Municipalitatea oferă un pachet complex de servicii și va continua să intervină în caz de necesitate, inclusiv cu încadrarea în câmpul muncii a refugiaților și înscrierea copiilor în școli și grădinițe, precum și prin acordarea asistenței medicale în instituțiile de sănătate municipale", a conchis Primarul General.

Cei doi oficiali au avut și un schimb de opinii cu privire la proiectele pe care le realizează Primăria Chișinău, dar și despre obiectivele de viitor ce țin de dezvoltarea în ansamblu a capitalei.