Portalul Viitorul


Prin accesul la aceste informații, cetățenii pot avea o mai bună înțelegere a modului în care sunt dezvoltate politicile și strategiile locale pentru a aborda diverse probleme și nevoi ale comunității, precum și a impactului acestora.
 

Schema de organizare a circulaţiei rutiere în perimetrul străzilor Ismail - Alexei Mateevici - Mihai Viteazul– Albişoara.

   969

Nevoia unui nivel de control mai mare asupra sistemului de parcări s-a dezvoltat ca urmare a expansiunii îngrijorătoare a nivelului de utilizare a autoturismului. Această situație a propulsat nivelurile de congestie și poluare, în special în zonele urbane dens populate.

Azi, sistemele de parcare pot deveni generatoare de oportunităţi economice și venituri. Când sunt tratate în mod corespunzător spaţiile de parcare pot deveni un bun economic valoros pentru comunitatea locală.

În ciuda temerilor și prejudecăţilor iniţiale, politica de parcare poate deveni și ea o forţă motrică pentru dezvoltarea economică și calitatea vieţii orașelor, sprijinind în același timp transportul durabil și propulsând gestionarea parcării ca activitate economică în sine.

Schema de organizare a circulaţiei rutiere în perimetrul străzilor Ismail - Alexei Mateevici - Mihai Viteazul– Albişoara poate fi studiată AICI.

Memoriu Tehnic a Schitei de... by Primăria Chișinău