Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul General a primit vizita unei delegații din Județul Neamț

   1444

Primarul General, Ion Ceban a primit astăzi în vizită o delegație a reprezentanților Consiliului Județean Neamț, în frunte cu președintele Ionel Arsene.  

Edilul capitalei i-a salutat pe oaspeții din România, care efectuează a o vizită oficială de 2 zile, pentru a stabili relații de colaborare pe mai multe domenii între cele două municipalități.

În cadrul discuțiilor, Ion Ceban i-a informat pe colegii români despre subiectul ce se referă la inițierea unui un proiect important de dezvoltare culturală a municipiului Chișinău, prin valorificarea personalității marelui compozitor, Eugen Doga. Este vorba despre crearea Centrului Cultural Municipal care va purta numele maestrului emerit.

La rândul lor, reprezentanții Consiliului Județean Piatra Neamț și-au manifestat deschiderea și suportul în implementarea proiectului menționat, remarcând totodată activitățile desfășurate în ultima perioadă pentru modernizarea Chișinăului. 

De asemenea, cele două părți au abordat aspectele privind organizarea Zilelor Chișinăului în Piatra Neamț, cu implicarea artiștilor și meșterilor populari.

În context, Primarul General, Ion Ceban, a lansat o invitație reprezentanților Consiliului Județean Neamț, de a participa la Forumul Investițional  Municipal, care va avea loc la Chișinău în toamna anului curent.