Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Prelungirea termenului de depunere a dosarelor pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor culturale pentru anul 2024

   622

Primăria municipiului Chișinău informează despre prelungirea termenului de depunere a dosarelor pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor culturale pentru anul 2024, până pe 10 noiembrie 2023.

Cei interesați de o abordare corectă și respectuoasă în relațiile de colaborare, pot înainta solicitările la sediul Direcției Generale Cultură și Patrimoniu Cultural a Primăriei Municipiului Chișinău, str. București, 68, etajul 6, bir. 601 sau pe adresa electronică: directia.cultura@pmc.md.

Detalii privind conținutul dosarului pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor culturale, cât și formularele necesare, pot fi aflate în anunțul inițial pe următoarea adresă: https://www.chisinau.md/ro/depunerea-dosarelor-pentru-finantarea-nerambursabila-a-proiectelor-culturale-pen-21023_274979.html

Administrația Direcției Generale Cultură și Patrimoniu Cultural a Primăriei municipiului Chișinău, persoană de contact – Doni Georgiana, specialist principal, tel: 061201216; (bir. 601).