Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Mesajul primarului general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, adresat locuitorilor comunei Budeşti, cu prilejul Hramului localităţii

   3031

Stimaţi locuitori ai comunei Budeşti!

 Cu o deosebită plăcere constat că localitatea dumneavoastră este printre primele din componenţa municipiului Chişinău, atât din punct de vedere al dezvoltării social-economice, cât şi prin atragerea proiectelor investiţionale cu finanţare din exterior.

 Hramul localităţii este o sărbătoare de suflet, de tradiţie şi de credinţă. Dragi budeşteni, cu ocazia acestei sărbători, vă urez înţelepciune, sănătate ş încredere în ziua  de mâine!

 Vă îndemn să vă mândriţi cu satul dumneavoastră şi să contribuiţi fiecare, după posibilităţi, la dezvoltarea şi prosperarea lui, dar şi a municipiului Chişinău în general.

 Vă asigurăm că Primăria Chişinău va contribui şi în continuare la susţinerea localităţilor suburbane ale Chişinăului, prin investiţii vizavi de renovarea infrastructurii, reparaţia obiectivelor de menire socială, inclusiv pentru comuna Budeşti, astfel ca nivelul de trai din sate şi comune să se apropie tot mai mult de cel de la oraş.

Cu mult respect,
 
Dorin Chirtoacă,
 
Primar general al municipiului Chişinău
 
19 septembrie 2011