Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Desfășurarea campaniei de informare și promovare a vaccinării „Vaccinează-te împotriva COVID-19. Protejează-ți copiii și viitorul lor”

   1630

Primăria municipiului Chișinău informează că Direcția generală educație, tineret și sport (DGETS), de comun acord cu Agenția Națională pentru Sănătate publică, organizează miercuri ședințe în sectoarele Botanica, Buiucani și Centru, pentru a informa comunitatea educațională și cetățenii despre necesitatea vaccinării și pentru a combate miturile și informațiile false, care împiedică eforturile de limitare a pandemiei prin COVID-19.

Mesajul campaniei „Vaccinează-te împotriva COVI-19. Protejează-ți copiii" este ca întreaga comunitate să accepte imunizarea, singura soluție de a opri pandemia.

Totodată, DGETS reiterează faptul că vaccinarea angajaților din cadrul instituțiilor educaționale va permite începerea noului an de studii 2021-2022 în regim obișnuit.

Imunizarea este gratuită, iar cetățenii se pot vaccina antiCOVID prin adresarea la medicul de familie.

De asemenea, informăm că duminică, 11 iulie, a.c., toate punctele de imunizare împotriva COVID-19 din municipiul Chișinău vor activa în regim extins, în intervalul orelor 07:00 - 21:00. Astfel, toți cetățenii sunt îndemnați să meargă la vaccinare.