Chișinău Youth Fest, ediția a II-a

   831

Primăria Municipiului Chișinău informează că duminică, 13 august 2023, ora 16:00, în Piața Marii Adunări Naționale, va avea loc un eveniment de excepție pentru toți tinerii și doritorii de emoții pozitive  – „Chișinău Youth Fest”, ediția a II-a.

Tinerii din capitală vor avea ocazia de a participa la Târgul de oportunități, cu workshop-uri interesante și oferte prezentate de Centrele Municipale de Tineret, Centrele de creație pentru copii și tineri, și Școlile Sportive din municipiu.

Totodată, va fi un Dj battle, iar seara va culmina cu un concert alături de „The Motans”, Mohombi și Lexter, care vor încinge atmosfera cu live performance-uri impresionante.

În cadrul „Chișinău Youth Fest” va avea loc lansarea aplicației mobile„ e-tineret”, o platformă digitală dedicată tinerilor, care va oferi informații relevante și actualizate despre oportunități educaționale, evenimente culturale, activități de voluntariat și programe de dezvoltare personală.

De asemenea, va fi lansat Voucher-ul „Anul Tineretului”, dar și o tombolă cu premii de valoare.

Evenimentul este organizat în contextul Zilei Internaționale a Tineretului și are ca scop sprijinirea tinerilor, oferirea de oportunități, și implicarea acestora în activități pe diferite domenii de interes pentru a-și descoperi noi abilități și interese.

Partenerii „Chișinău Youth Fest”: SRL „Dublu Ecorambus”, SRL „Magic Food”, SRL „Glomira Grup”, SRL “JIVIUS”, SRL „Salat”, SRL MASTOP, SRL I’M WINERY, SRL info turism grup,SRL Furnizor prim.