Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Au fost modificate itinerarele unor rute de microbuz

   3125

Începând cu 1 februarie 2008 a fost modificat itinerarul rutei de microbuz nr. 180. Potrivit unei dispoziţii a primarului general Dorin Chirtoacă, se prelungeşte în raza oraşului Durleşti itinerarul rutei de microbuz nr.180 pe str. N. Dimo până la policlinică. Ruta de microbuz se va numi "Str. Doina- or.Durleşti (policlinica)".

De la aceeaşi dată se prelungeşte în raza oraşului Durleşti itinerarul rutei de microbuz nr.124 de la str. N.Dimo pe str. Cartuşa, str. Alexandru cel Bun, str. Ştefan Vodă. Ruta de microbuz se va numi "Str. Alba-Iulia - or. Durleşti (uzina "Aschim").

Se modifică itinerarul rutei de microbuz nr.172 şi se stabileşte după cum urmează: de pe Calea Moşilor pe str. Varniţa, str. Grădina Botanică, str. Uzinelor, str. Ismail, Calea Moşilor şi în continuare pe traseul stabilit. Ruta de microbuz  se va numi "Str. Alba-Iulia - str. Varniţa".

Se modifică parţial itinerarul rutei de microbuz nr. 175 şi se stabileşte după cum urmează: de pe str. 31 August 1989 pe str. Tighina, str. Bucureşti, viaduct şi în continuare pe traseul stabilit.

Modificările în itinerarele rutelor de microbuz au fost operate avându-se în vedere demersurile unor firme de transportatori şi  în scopul îmbunătăţirii deservirii populaţiei cu trafic de călători.

        Direcţia Relaţii Publice a                        04.02.2008

      Primăriei mun. Chişinău