În perioada de trecere de la versiunea veche la cea nouă, ambele site-uri vor funcționa în paralel.
Informația a fost migrată și referențiață. La moment compartimentele sunt aranjate conform versiunii vechi pentru a facilita regăsirea rapidă a informației.

10 autospeciale noi pentru Î.M. Regia „Autosalubritate”

   2282

 

Primăria municipiului Chișinău informează că Î.M. Regia „Autosalubritate” a achiziționat 10 autospeciale noi pentru colectarea și evacuarea deșeurilor menajere de pe teritoriul orașului.

Unităţile de transport sunt produse în Belarus, de model MAZ și au fost livrate către Regia „Autosalubritate” la sfârșitul anului 2020. Valoarea achiziției este de cca 10 milioane de lei, surse alocate din profitului net al întreprinderii, obținut în anii 2018 și 2019.

Astfel, trei din cele zece autospeciale au fost distribuite pentru intervenții în teritoriu, iar altele șapte sunt supuse testărilor pentru ca în zilele următoare să fie utilizate conform destinației. Cele 10 autospeciale noi vor înlocui o parte din unitățile învechite, de tip ZIL.

Primarul General, Ion Ceban, a declarat că administrația publică locală va continua să dezvolte parcul auto al Regiei „Autosalubritate”, iar în acest an, în cadrul întreprinderii urmează a fi efectuate modernizări importante.

Î.M. Regia „Autosalubritate” asigură serviciile de colectare şi transportare a deşeurilor din oraşul Chişinău. Parcul auto al întreprinderii este constituit din 96 de autospeciale, care sunt distribuite zilnic pe 42 de rute, pentru evacuarea deșeurilor menajere solide. 

 

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Citeste cu voce textul selectat WAY Linkuri WAY