Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Vizita la Chișinău a unei delegații din Saint – Etienne, Franța

   2720

Viceprimarul Nistor Grozavu, i-a primit astăzi, într-o vizită de curtoazie la Primăria municipiului Chișinău, pe membrii unei delegații din Franța, în frunte cu Consulul Onorific al Republicii Moldova in orașul Saint-Etienne, Christian Daudel.

Din componența delegației franceze au făcut parte reprezentanții municipalității și un grup de 20 studenți din orașul Saint-Etienne, iar vizita are loc în baza schimbului de experiență ca rezultat al unei vizite de lucru efectuate de reprezentanții Primăriei Chișinău în orașele Saint-Etienne și Lyon din toamna anului trecut.

În cadrul întrevederii, au fost abordate aspecte ce țin de planificarea dezvoltării strategice a municipiului Chișinău, inclusiv prin implementarea unor idei de dezvoltare urbană asemenea orașului Saint-Etienne, precum și de continuarea relațiilor de colaborare inițiate în anul 2015.

De asemenea, cu prilejul întrevederii reprezentanților municipiului Chișinău și Saint-Etienne a fost organizată o expoziție de literatură de specialitate cu genericul - Istorie, trecut și viitor în dezvoltarea urbană.

  
Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău