Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Training de comunicare publică pentru specialiştii Primăriei Chişinău

   2237

Specialişti din cadrul Primăriei Chişinău au participat vineri, 30 martie, la un training pentru îmbunătăţirea capacităţilor de comunicare publică şi retorică. Proiectul a fost implementat de către Asociaţia pentru Integrare Europeană, în parteneriat cu Primăria Capitalei şi Casa Cunoştinţelor din Chişinău. Acţiunea a fost posibilă datorită suportului Asociaţiei Convergenţe Europene din Bucureşti şi face parte din programul « UE vine la tine acasă! », lansat în octombrie 2010 la Chişinău.

Scopul proiectului a fost de a îmbunătăţi capacităţile de comunicare ale specialiştilor din cadrul Primăriei, având în vedere necesităţile sporite de transparenţă, deschidere şi accesibilitate a instituţiei în raport cu cetăţenii şi cu instituţiile mass-media.

Training-ul a fost susţinut de Peter-Vlad Ianusevici, expert în domeniul comunicării, programării neuro-lingvistice şi process management-ului, consultant al firmei AEGIS Consulting, companie care a prestat servicii pentru brand-uri celebre precum Orange, Volkswagen, Sudzucker, Union Fenosa, Coca Cola şi altele.
Asociaţia pentru Integrare Europeană a mai organizat în cadrul programului amintit o serie de seminarii, training-uri şi dezbateri, având mai multe tipuri de beneficiari, printre care funcţionari publici, elevi, studenţi, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile etc.