Suspendarea traficului rutier pe şoseaua Munceşti

   3000

Primăria municipiului Chişinău informează despre suspendarea traficului rutier pe şos. Munceşti, tronsonul cuprins între bd. Decebal şi str. Pădurii, în perioada 8 septembrie 2012 (ora 08.00) - 10 septembrie 2012 (ora 21.00), pe etape, în legătură cu executarea lucrărilor de reparaţie a carosabilului.

În legătură cu închiderea străzii Munceşti, în perioada menţionată circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

Etapa I

Autobuze

Ruta nr. 18

Tur - de la şos. Munceşti pe str. Burebista, str. Sarmizegetusa, str. Grădina Botanică, şos. Munceşti şi în continuare pe traseul stabilită;

Retur - de la şos. Munceşti pe str. Grădina Botanică, str. Sarmizegetusa, str. Burebista, şos. Munceşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuze

Ruta nr. 5, în direcţia sectorului Botanica, se scurtează până la Gara Feroviară.

Microbuze

Rutele nr. 118 şi 161

Tur - de la şos.Munceşti pe str. Burebista, str. Sarmizegetusa, str.Grădina Botanică, şos. Munceşti şi în continuare pe traseul stabilit;

Retur - de la şos.Munceşti pe str. Grădina Botanică, str. Sarmizegetusa, str. Burebista, şos. Munceşti şi în continuare pe straseul stabilit.

Ruta nr.171

Tur - de la şos. Munceşti pe str. Burebista, str. Sarmizegetusa, str. Grădina Botanică, str. Salcâmilor;

Retur - de la str. Salcâmilor pe str. Grădina Botanică, str. Sarmizegetusa, str. Burebista, şos. Munceşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 175

Tur - de la str. Burebista pe str. Sarmizegetusa, str. Grădina Botanică, şos. Munceşti  şi în continuare pe traseul stabilit;

Retur - de la şos. Munceşti pe str. Grădina Botanică, str. Sarmizegetusa, str. Burebista  şi în continuare pe traseul stabilit.

 

Etapa  II

Troleibuze

Ruta nr. 5, în direcţia sectorului Botanica, se scurtează până la Gara Feroviară;

Ruta nr. 20 - de la bd. Iu. Gagarin pe bd. Decebal, str. N. Zelinski, str. Sarmizegutusa şi în continuare pe traseul stabilit.

Autobuze

Ruta nr. 18

Tur - de la bd. Iu. Gagarin pe bd. Decebal, str. N. Zelinski, str. Sarmizegutusa, str. Burebista, şos Munceşti şi în continuare pe traseul stabilit;

Retur - de la şos. Munceşti pe str. Burebista, str. Sarmizegutusa, bd. Decebal, bd. Iu. Gagarin şi în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze

Rutele nr. 118, 120, 161, 171 - de la şos.Munceşti pe str. Pandurilor, str. Cetatea Albă, str. Burebista, şos. Munceşti şi în continuare pe traseele stabilite.

 

Etapele  III,  IV

Troleibuze

Ruta nr. 5 şi nr. 20 - în direcţia sectorului Botanica, traseele rutelor se scurtează până la Gara Feroviară.

Autobuze

Ruta nr. 18

Tur - de la bd. Iu. Gagarin pe bd. Decebal, str. N.Titulescu, str. Pandurilor, şos. Munceşti şi în continuare pe traseul stabilit;

Retur - de la şos. Munceşti pe str. Pandurilor, str. Sarmizegetusa, bd. Decebal, bd. Iu. Gagarin şi în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze 

Rutele nr. 118, 161, 171 - de la bd. Iu. Gagarin pe bd. Decebal, str. N. Titulescu, str. Pandurilor, şos. Munceşti şi în continuare pe traseele stabilite, retur - de la şos. Munceşti pe str. Pandurilor, str. Sarmizegetusa, bd. Decebal, bd. Iu. Gagarin şi în continuare pe traseele stabilite.

Ruta nr. 163 - de la bd. Iu. Gagarin pe bd. Decebal, str. N. Titulescu, str. N. Zelinski, str. Sarmizegetusa şi în continuare pe traseul stabilit;

Retur - de la str. Sarmizegetusa bd. Decebal, bd. Iu. Gagarin şi în continuare pe traseul stabilit;

Ruta nr. 135 - de la bd. Iu. Gagarin pe bd. Decebal, str. N. Titulescu şi în continuare pe traseul stabilit; Retur - de la str. N. Titulescu, str. N. Zelinski, str. Sarmizegetusa, bd. Decebal, bd. Iu. Gagarin şi în continuare pe traseul stabilit;

Ruta nr. 120 - de la bd. Iu. Gagarin pe bd. Decebal, str. N. Titulescu, str. Pandurilor, şos. Munceşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău