Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Sistarea temporară a lucrărilor de construcție pe şantierul din str. Andrei Doga, 32

   2854

Primăria municipiului Chişinău a dispus sistarea temporară a lucrărilor de construcţie pe şantierul din str. Andrei Doga, 32, până la soluţionarea problemei privind planul de amenajare a cartierului rezidenţial din vecinătate. 

Potrivit dispoziţiei primarului general al capitalei, Dorin Chirtoacă, în cartierul rezidenţial din str. Andrei Doga, care cuprinde blocurile de locuinţă cu nr. 28/4-28/8, 32/2, 32/3, 32/7 şi 32/8, va fi elaborat un plan de amenajare. Respectivul plan de amenajare va prevedea asigurarea cu locuri de parcare auto pentru locatarii din blocurile menţionate, conform normativelor, amenajarea terenurilor de joacă pentru copii, terenuri de sport, locuri  pentru depozitarea gunoiului menajer. De asemenea, urmează a fi identificate soluţii pentru organizarea sccesului pe şantier din str. Tudor Vladimirescu sau Calea Moşilor, pentru a nu produce incomodităţi locatarilor blocurilor din vecinătate pe durata lucrărilor de construcţie. 

În acelaşi context, Pretura sectorului Râşcani şi Direcția generală arhitectură, urbanism şi relaţii funciare vor organiza până la sfârșitul lunii curente întruniri cu locatarii şi beneficiarii proiectului de construcţie, pentru soluţionarea problemelor ce vizează şantierul de construcţie. 

Direcţia Relaţii Publice, 
Primăria mun. Chişinău