Ședința Comisiei locativ – comunale, energetică, servicii tehnice, comunicații și ecologie

   1782

Luni, 04 iulie 2016, ora 10.00, va avea loc ședința Comisiei locativ - comunale, energetică, servicii tehnice, comunicații și ecologie a Consiliului municipal Chișinău.  

Ordinea de zi a ședinței:

1.     Cu privire la aprobarea proiectului de organizare și punere în circulație transportului public pe timp de noapte

Raportor: Gheorghe Morgoci, director general al Î.M. „Regia transport electric Chișinău"

2. Cu privire la schimbarea destinației încăperilor nr. 1-8 din demisolul blocului locativ nr. 41/2, din str. Andrei Doga

Raportor: Petru Gontea, șef al Direcției generale locativ comunale și amenajare

3. Cu privire la prelungirea relațiilor contractuale de locațiune a unor încăperi din str. Mihai Viteazul, 2a lit. K (parter) Inspectoratului Fiscal de Stat municipiul Chișinău

Raportor: Aliona Berdilă, șef al Direcției generale economie, reforme și relații patrimoniale

4. Despre operarea unor modificări în decizia Consiliului municipal Chișinău nr. 11/10-1 din 18.12.2014 

5. Cu privire la preluarea în proprietate publică locală a rețelelor electrice de iluminat exteriopr din str. Independenței nr. 1, de la S.R.L. „Urbanconstruct-TT" și transmiterea acestora la balanța Î.M. Rețelele Electrice de Iluminat „Lumteh"

6. Cu privire la preluarea în proprietate publică locală a rețelelor electrice de iluminat exterior din str. Melestiu  nr. 26/9 și nr. 26/10, de la S./R.L. „Etelma", și transmiterea acestora la balanța Î.M. Rețelele Electrice de Iluminat „ Lumteh"

7. Cu privire la preluarea în proprietate publică locală a rețelelor electrice de iluminat exterior din bd. Mircea cel Bătrân nr. 46 de la S.R.L. „Reconscivil" și transmiterea acestora la balanța Î.M. Rețelele Electrice de Iluminat „Lumteh"

8. Cu privire la preluarea în proprietate publică locală a rețelelor electrice de iluminat exterior din str. Profesor Ion Dumeniuc nr. 17, de la S.R.L. „Reconscivil" și transmiterea acestora la balanța Î.M. Rețelele Electrice de Iluminat „ Lumteh"

9. Cu privire la preluarea în proprietatea publică locală a rețelelor electrice de iluminat exterior din str. Albișoara nr. 82/8, blocul de locuințe nr. 5 și blocul de locuințe nr. 6, de la S.A. „Horos" și transmiterea  acestora la balanța Î.M. Rețelele Electrice  de Iluminat „Lumteh"

Raportor: Eugenia Ciumac, șef al Direcției management financiar

 

Președinte al Comisiei                                          Alexandr Comarov

 

Secretar al Comisiei                                             Nicolai Țipovici