Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Organizarea târgurilor cu produse autohtone în capitală, în weekend-ul: 13-14 august 2022

   1094

Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 13-14 august 2022, în sectoarele capitalei se vor desfășura diverse iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford", bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, va avea loc târgul „EcoLocal", cu produse alimentare și nealimentare autohtone ecologice, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

Pe Calea Ieșilor, 11/4, la intrarea în Parcul „Alunelul" avea loc Târgul produselor agroalimentare autohtone, organizat de Federația Producătorilor Autohtoni.

În sectorul Botanica, pe adresele:  bd. Traian, 22, șos. Muncești, 170 și str. Butucului, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

De asemenea, în perioada 13-14 august, în parcul Sarmizegetusa, se va desfășura Târgul Micilor Antreprenori, cu produse agroalimentare și articole de artizanat.

În sectorul Centru, va fi organizat Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume, pe adresele:  str. V. Alecsandri, 8, colț cu str. Lacului, str. Ismail 94, colț cu bd. D. Cantemir și str. N. Testemițanu, 30.

De asemenea, pe str. Tiraspol, 5-9 (în preajma Gării) va avea loc Târgul de vechituri.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab 6, va avea loc Târgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole.

În același sector, până pe 14 august, a.c., va avea loc Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume, pe adresele: Calea Orheiului, 109/,str. A. Doga, 35; str. Ceucari, 8.

Pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, nr. 6, va avea loc Târgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole autohtone (30.07-02.09.2022).

Acțiunile au drept scop aprovizionarea locuitorilor și oaspeților capitalei cu mărfuri și produse de calitate, dar și susținerea producătorilor autohtoni.