Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Lansarea Programului municipal de cofinanțare a proiectelor pentru tineret

   354

Primăria Municipiului Chișinău aduce la cunoștință că a fost publicat Regulamentul privind organizarea și desfășurarea Programului de cofinanțare a proiectelor de și pentru tineret, proiectelor de susținere a sectorului asociativ, de promovare a voluntariatului și a parteneriatelor instituționale.

Acest program are ca obiectiv sprijinirea proiectelor de tineret și a sectorului asociativ prin finanțarea lor prin intermediul unui mecanism de cofinanțare, în vederea promovării participării active a tinerilor în societate și dezvoltării capacităților organizațiilor de tineret și ale organizațiilor neguvernamentale active în domeniul tineretului.

Programul este deschis pentru organizații neguvernamentale de tineret și alte organizații non-profit active în domeniul tineretului, inclusiv instituții publice cu atribuții în domeniul tineretului.

Aceste organizații pot aplica pentru finanțarea proiectelor care promovează participarea activă a tinerilor în societate, dezvoltarea capacităților organizațiilor de tineret și ale organizațiilor neguvernamentale active în domeniul tineretului, promovarea voluntariatului și a parteneriatelor instituționale.
Mai multe detalii – https://cutt.ly/bw4u5bWR