Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Itinerarul unor rute ale transportului public care circulă pe str. Putnei va fi temporar modificat

   3454

Până pe 06 iulie a.c., în legătură cu desfăşurarea lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apeduct din str. Putnei, circulaţia transportului public în această zonă, tronsonul cuprins între străzile Poştei şi Bariera Orhei, va fi organizată conform unui grafic special.
Autobuzele de pe ruta nr.10 şi microbuzele de pe rutele nr. 132, 184, 189, vor circula de pe str. Poştei pe str. Doine şi în continuare pe traseele stabilite.
De asemenea, în perioada 7 – 16 iulie a.c., autobuzele de pe ruta nr. 10 şi microbuzele de pe rutele nr. 132, 184, 189, vor circula de pe str. Tudor Vladimirescu pe str. Calea Orheiului, str. Ceucari, str. Socoleni, str. Doina şi în continuare pe traseele stabilite.
Primăria municipiului Chişinău şi SA „Apă-Canal Chişinău” îşi cer scuze pentru incomodităţile create. Pe această cale, ţinem să aducem la cunoştinţa consumatorilor că în caz de necesitate, aprovizionarea cu apă se va efectua cu cisterne auto. După remedierea defecţiunilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificaţi. 
Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău