Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Întrevederea primarului de Chişinău, Dorin Chirtoacă, cu primarul municipiului Alba-Iulia, Mircea Hava

   2758

Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a avut astăzi o întrevedere cu primarul municipiului Alba-Iulia, Mircea Hava. La întâlnire a fost prezent şi ambasadorul României la Chişinău, Marius Lazurcă.

În cadrul întrevederii, cei doi primari au făcut o succintă trecere în revistă privind evoluţia relaţiilor bilaterale. În context, au fost abordate aspecte ce ţin de aprofundarea relaţiilor de colaborare, îndeosebi în privinţa accesării fondurilor europene.

Primarul Dorin Chirtoacă a mulţumit pentru deschiderea şi sprijinul pe care l-a primit Primăria municipiului Chişinău din partea primarului Mircea Hava, în susţinerea bibliotecii Alba-Iulia din Chişinău, donarea busturilor marilor poeţi Grigore Vieru şi Adrian Păunescu amplasaţi în Grădina Publică din capitală, precum şi a altor plăci comemorative. 

La rîndul său, primarul municipiului Alba-Iulia, Mircea Hava l-a invitat pe Dorin Chirtoacă pe 1 decembrie să participe la manifestările prilejuite de Ziua Naţională a României.

Direcţia Relaţii Publice
Primăria mun. Chişinău