Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Iarmaroace agricole, organizate de către Î.M. „Piața Centrală”, pentru susținerea producătorilor autohtoni

   301

Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada: 18 aprilie 202419 mai 2024, se va desfășura iarmarocul cu vânzare a materialului săditor, organizat de Î.M. „Piața Centrală”. Activitatea de comerț va fi organizată pe str. Mitropolit Varlaam, segmentul dintre străzile Armenească și Tighina, fără suspendarea traficului rutier.

Participanții din cadrul iarmarocului vor asigura comercializarea doar a produselor permise, respectarea regulilor de comerț ambulant și aspectul exterior îngrijit al locurilor de comerț. De asemenea, comercianții vor asigura conformarea cu cerințele prevăzute de legislația în vigoare în domeniul fito-sanitar și deținerea actelor permisive respective, eliberate de Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor.

De asemenea, informăm că în perioada: 01 mai 202404 iunie 2024, pe teritoriul Pieței Avicole din str. Cărbunari, 9 va fi desfășurat iarmarocul de vânzare a produselor agricole „Glia”.

Organizatorul, Î.M. „Piața Centrală”, va amenaja locuri speciale pentru comercializarea mărfurilor, conform tematicii iarmarocului.