Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Gala Laureaților Federației de Lupte 2023

   689

Primăria Municipiului Chișinău informează că joi, într-un cadru festiv, a avut loc Gala Laureaților Federației de Lupte – 2023. În cadrul ceremoniei oficiale au fost onorate performanțele sportivilor care au adus cinste Republici Moldova, prin rezultatele lor remarcabile în cadrul competițiilor de lupte, pe tot parcursul anului 2023.

Într-o atmosferă plină de emoție și solemnitate, viceprimarul Angela Cutasevici și șeful Direcției generale educație, tineret și sport, Andrei Pavaloi, au înmânat sportivilor și antrenorilor diplome de mulțumire din partea municipalității și a DGETS.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul financiar al Primăriei Municipiului Chișinău, care pe parcursul întregului an a susținut activitățile sportive ale Federației Naționale de Lupte din Republica Moldova, contribuind cu un sprijin financiar substanțial, de circa 400 000 lei.

Acești sportivi care practică luptele au perseverat zi de zi, demonstrând rezultate remarcabile la competițiile naționale și internaționale și reprezentând cu mândrie republica noastră pe plan internațional.

APL Chișinău aduce sincere felicitări tuturor sportivilor laureați, pentru realizările remarcabile și pentru contribuția adusă la dezvoltarea sportului în comunitatea noastră.

Primăria Municipiului Chișinău demonstrează un angajament semnificativ față de promovarea și dezvoltarea sportului în comunitatea noastră. Mai mult ca atât, avem mai mulți sportivi talentați, care ne reprezintă cu demnitate la nivel internațional și ne duc faima țării în lume.