Pagina oficială a Municipiului Chișinău

De Ziua Poliției Naționale, Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, s-a întâlnit cu efectivul Direcției de poliție a municipiului Chișinăului

   1265

Primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a participat astăzi, 18 decembrie 2018, la adunarea festivă organizată de Direcţia de poliţie a municipiului Chişinău, cu ocazia Zilei Poliţiei Naţionale.

În cadrul festivităţii, primarul general interimar a adresat un mesaj de felicitare întregului efectiv al poliţiei capitalei. „Dumneavoastră sunteți cei care oferiți liniștea capitalei, iar noi toți simțim din plin acest fapt. Imaginea poliției este bună, ați reușit să evoluați, să vă modernizați, să vă reformați, astfel crește încrederea în societate", a menționat Ruslan Codreanu.

Primarul interimar, a reiterat buna colaborare dintre Primăria Capitalei și Direcția de poliție a municipiului Chișinău, rezultate care trebuie să fie resimțite și de cetățeanul de rând. Doar prin eforturi comune, care vor spori încrederea oamenilor că străzile sunt iluminate și drumurile reparate, orașul poate fi mai sigur.

De asemenea, Ruslan Codreanu a oferit din partea Administrației municipiului Chișinău, diplome de onoare colaboratorilor poliției capitalei.