Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Consiliul municipal Chişinău se va întruni joi într-o şedinţă extraordinară

   1845

Joi, 20 septembrie, la ora 10.00, va avea loc şedinţa extraordinară a Consiliului municipal Chişinău. În ordinea de zi sunt incluse 11 chestiuni.

Consilierii vor examina mai multe probleme ce ţin de alocarea de mijloace financiare suplimentare pentru necesităţile  instituţiilor de învăţământ preşcolar şi preuniversitar. De asemenea, consilierii vor trebui să ia decizia dacă alocă sau nu bani pentru executarea lucrărilor din Valea Morilor, executarea lucrărilor de proiectare împotriva alunecărilor de teren în comuna Tohatin, să ia alte hotărâri ce ţin de rectificarea bugetului municipal pe anul 2007.

Consilierii vor lua în dezbatere şi două regulamente: privind acordarea burselor municipale de merit elevilor din instituţiile de învăţământ preuniversitar şi extraşcolar, persoanelor în etate şi privind acordarea compensaţiilor nominative populaţiei municipiului Chişinău pentru plata serviciilor de alimentare cu energie termică.

Ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului municipal Chişinău din 20 septembrie, curent este afişată pe pagina web a Primăriei Chişinău - www. chisinau.md 

  Direcţia Relaţii Publice a                            14.09.2007

  Primăriei mun. Chişinău