Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Chişinăul va sărbători Ziua Internaţională a Copiilor

   4649

La 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, Primăria Municipiului Chişinău, cu susţinerea Misiunii Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie din Moldova va desfăşura un program consacrat copiilor, cu genericul „Copilăria - un basm fără sfârşit".

Startul acţiunilor va fi dat la ora 11:30, în „Orăşelul Copiilor" amenajat în scuarul Catedralei Mitropolitane „Naşterea Domnului" (lângă Arcul de Triumf), prin deschiderea oficială a sărbătorii, după care vor urma diverse manifestări pentru copiii prezenţi la sărbătoare.

Spiritul sărbătorii va fi animat de către moderatori, clovni, actori-păpuşari. Micuţii vor avea posibilitatea să se distreze mergând cu trenuţul, participând la concursuri, savurând îngheţată şi bomboane. Cei mai isteţi se vor alege cu cadouri, cărţi şi dulciuri.

Activităţi consacrate Zilei Copilului vor fi organizate de către Direcţia pentru Protecţia Drepturilor Copilului în tot municipiul Chişinău, inclusiv pentru cei 141 copiii ţintuiţi la pat, care vor beneficia de colete cu produse şi dulciuri.

În acest an, la evenimentele din centrul Chişinăului vor participa, de asemenea, şi 1500 de copii orfani sau rămaşi fără ocrotire părintească.

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău