Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Casa Cunoştinţelor din Chişinău: Campanie de colectare a cărţilor: „O carte, un zâmbet!”

   2712

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, Casa Cunoştinţelor din Chişinău lansează o campanie de colectare a cărţilor în limba franceză cu scopul de a crea/îmbogăţi biblioteca unui orfelinat în care se predă avansat limba franceză.

Vă invităm să scotociţi prin bibliotecile personale şi să împărtăşiţi plăcerea lecturii unor copii mai puţin norocoşi.

Pentru a vă motiva şi recompensa eforturile şi generozitatea, Casa Cunoştinţelor va oferi abonamente gratuite la serviciile sale (acces la bibliotecă, spaţiu multimedia, participare la activităţile Casei Cunoştinţelor) pentru contribuţiile semnificative, după cum urmează:

·      5 cărţi = 1 abonament pentru 1 lună

·      10 cărţi = 1 abonament pentru 3 luni

·      15 cărţi = 1 abonament pentru 6 luni

·      20 de cărţi = 1 abonament pentru 1 an

Colectarea se va desfăşura în cadrul Casei Cunoştinţelor din Chişinău, pe parcursul lunii iunie (1-30 iunie 2012). Donaţiile pot include: dicţionare, enciclopedii, manuale, caiete de exerciţii, opere literare, benzi desenate, cărţi pentru copii sau adolescenţi.

Să oferim cărţi, să oferim zîmbete!

Ne găsiţi la:

str. Căpriana 50 

Bloc „C” ASEM

MD-2005 Chişinău

Republica Moldova

tel: (+373 22)  402-885(Biblioteca)

e-mail: maison_des_savoirs@yahoo.fr

blog: mdschisinau.blogspot.com

pagină Facebook: LaMaisondesSavoirsdeChisinau

Casa Cunoştinţelor în Moldova 

Casa Cunoştinţelor din Chişinău este un proiect al Primăriei municipiului Chişinău şi al Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei, destinat unui public divers de formatori, profesori, studenţi, cât şi publicului larg.

Casa Cunoştinţelor are o misiune prin excelenţă socială. Ea este dotată cu o modernă infrastructură informatică de comunicare, oferă un acces direct la media (echipament numeric şi audiovizual) şi la resurse pedagogice (cărţi, reviste specializate, înregistrări audio şi video, biblioteci en ligne).

Casa Cunoştinţelor oferă spaţii de formare şi autoformare deschise spre colaborare diferiţilor operatori ai Francofoniei şi partenerilor din societatea civilă.

Casa Cunoştinţelor joacă un rol de interfaţă pentru comunitatea de profesori şi de elevi, reuniţi în cadrul programelor de formare tradiţională sau la distanţă.

Casa Cunoştinţelor face parte din reţeaua Francofoniei, implementată de AIMF – Asociaţia Internaţională a Primarilor Francofoni, OIF – Organizaţia Internaţională a Francofoniei, TV5 şi AUF. Casa Cunoştinţelor  oferă acces şi vizibilitate unei Francofonii solidare şi moderne.