Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Academia de Vară pentru Tineri Profesionişti

   2502

Institutul suedez (SI) anunţă despre înscrierea pentru participarea la un program de formare organizat pe parcursul anului 2014, pentru două săptămâni de sesiuni de instruire, în cooperare cu Universitatea din Lund. Programul "Transparenţa sporită prin guvernare şi control în instituţiile guvernamentale" se adresează tinerilor profesionişti (între 25-35 ani) care activează în domeniul administraţiei publice, în cadrul serviciilor de management financiar / de control şi de audit sau studenţilor la masterat în ştiinţe politice, administraţie publică, jurnalism, economie sau alte domenii similare din Belarus, Georgia, Republica Moldova şi Ucraina.

Scopul AVTP este creşterea gradului de conştientizare, capacitatea şi rezistenţa în practica de guvernare în ţările incluse în cadrul iniţiativei Parteneriatului Estic al UE. În acelaşi timp, accentul este pus pe consolidarea tinerilor profesionişti şi capacităţile lor individuale pentru a satisface cerinţa de a avea o formă de guvernare modernă. În Academia de Vară pentru Tineri Profesionişti al SI, participanţii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a extinde propriile reţele de contact şi a face schimb de idei, experienţe, provocări.

Participarea la sesiunea de instruire este gratuită şi include hrană, cazare şi cheltuielile de deplasare în Suedia. Programul include, de asemenea, posibilitatea de a participa la follow-up-uri şi ateliere de lucru tematice ulterior, în calitate de colegi din reţeaua absolvenţii Institutului suedez - o vastă reţea de contacte profesionale şi globale, menite să consolideze bunele practici şi procesele de învăţare reciprocă pentru un viitor durabil. Vă invităm să aplicaţi pentru a participa la cele două săptămâni de training intense ce vor avea loc în Suedia, la Universitatea din Lund. Aplicarea şi sesiunea de instruirea vor fi în limba engleză.

Pentru mai multe detalii vedeţi link-ul: https://eng.si.se/summer-academy-for-young-professionals-sayp/

English version