Pagina oficială a Municipiului Chișinău

A fost aprobat Planul de acţiuni pentru implementarea proiectului PNUD „Dezvoltarea municipiului Chişinău” în a II-a jumătate a anului 2008

   2160

Comitetul de Coordonare al proiectului PNUD „Dezvoltarea municipiului Chişinău” s-a întrunit în şedinţă ordinară, la sfârşitul săptămânii trecute . În cursul şedinţei, a fost efectuat bilanţul de activitate a semestrului I privind implementarea proiectului, precum şi s-a aprobat Planul de acţiuni pentru a doua jumătate a anului 2008. 
Printre cele mai importante acţiuni din cadrul Proiectului „Dezvoltarea municipiului Chişinău”, ce urmează a fi implementate până la sfârşitului anului curent, sunt elaborarea Planul de reformă instituţională în baza analizei funcţionale a administraţiei publice municipale şi lansarea transmisiunilor on-line a şedinţelor Consiliului municipal şi a Primăriei prin intermediul paginii oficiale a autorităţilor capitalei în reţeaua Internet. De asemenea, municipalitatea va beneficia de suport în vederea îmbunătăţirii managementului financiar şi al activelor publice, dar şi de asistenţă pentru o mai bună planificare şi administrare a spaţiului urban şi îmbunătăţirea prestării serviciilor. 
Proiectul „Dezvoltarea municipiului Chişinău” se desfăşoară cu sprijinul PNUD Moldova. Din cadrul Comitetului pentru coordonarea proiectului fac parte reprezentanţi ai instituţiilor donatoare, ai administraţiei publice municipale, ai societăţii civile, precum şi reprezentanţii Ministerului Administraţiei Publice Locale şi ai Academiei de Administrare Publică de pe lângă Preşedintele Republicii Moldova. 
Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău