Visit Chișinău participă la Târgul European ITB Berlin 2024

   524

Primăria Chișinău informează că atracțiile și obiectivele turistice ale orașului Chișinău sunt promovate în aceste zile la Târgul European - ITB Berlin prin intermediul platformei Visit Chișinău. Este prima participare de acest fel la cel mai mare târg dedicat industriei turismului, care se desfășoară in perioada 5-7 martie 2024.

Peste 10 000 de expozanți din 189 de țări ale lumii se adună anual în capitala Germaniei pentru a-și prezenta ofertele și a atrage noi parteneriate.

În acest an, vizitatorii standului Visit Chișinău sunt invitați să descopere rute istorico-culturale din mun. #Chișinău.

 

Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a vizitat astăzi standul Republicii Populare Moldova, în cadrul Târgului European dedicat industriei turismului – ITB Berlin, unde Chișinăul este reprezentat de o delegație a Primăriei Chișinău .

„În ultimii ani, Primăria Chișinău a realizat mai multe proiecte de dezvoltare a turismului în municipiul Chișinău. În continuare, acordăm o atenție sporită acestui domeniu, așa încât capitala Republicii Moldova să fie cunoscută în toată lumea”, a subliniat Ion Ceban.

De asemenea, standul Republicii Moldova poate fi găsit în Hall 11.2, standul 103, unde vizitatorii pot descoperi:

  • companii aeriene care operează zboruri spre şi din capitala Moldovei;
  • experiențele autentice ale turismului rural, premiate în concursuri internaționale;
  • patrimoniul vitivinicol din #Moldova;
  • calendarul cultural „Pomul Vieții”, ce include 40 de evenimente și festivaluri anuale din întreaga ţară.

E de menționat că Republica Moldova este un participant activ la acest eveniment, prezentând an de an oferta sa turistică și noile produse disponibile. La actuala ediție a târgului ITB Berlin participă 15 companii de turism din Moldova şi reprezentanţii delegaţiei Primăria Municipiului Chișinău.