În perioada de trecere de la versiunea veche la cea nouă, ambele site-uri vor funcționa în paralel.
Informația a fost migrată și referențiață. La moment compartimentele sunt aranjate conform versiunii vechi pentru a facilita regăsirea rapidă a informației.

Teatrul Municipal de Păpuși „GUGUȚĂ” - 30 de ani de la fondare

   245

Primăria Chișinău informează că duminică, 27 noiembrie, a.c., Teatrul municipal pentru copii „GUGUŢĂ" a sărbătorit 30 de ani de activitate.

De ziua sa, „GUGUȚĂ" a pregătit o mulțime de surprize micilor spectatori, printre care animatori la intrarea în teatru, dulciuri, dar şi o premieră pe măsură: Spectacolul „PikPok.online@guguță", montat în colaborare cu A.O. „Talinka" - Centrul pentru Jurnalism Independent. Ideea spectacolul a fost de învăța copiii cum să folosească internetul, cum să deosebească un adevăr de un fake, pentru a beneficia de cât mai multe informații utile.

La evenimentul aniversar a fost prezent viceprimarul municipiului Chișinău, Angela Cutasevici, care a ținut să menționeze că prin rezultatele obținute până în prezent, Teatrul municipal „GUGUȚĂ" și-a demonstrat menirea de promotor al tradițiilor și culturii poporului nostru. Echipa de valoare pe care o are instituția, prin talent și curaj, a reușit să semene în sufletele celor mici bunătatea, mărinimia și spiritul demnității naționale.

E de menționat că, Teatrul Municipal de Păpuși „Guguță" a fost fondat la 27 noiembrie 1992. Încă de la înființare a fost conceput ca fiind un teatru pentru copii cu specific național, având drept scop valorificarea și promovarea valorilor culturale ale neamului nostru.

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Citeste cu voce textul selectat WAY Linkuri WAY