Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Târguri cu produse autohtone în sectoarele capitalei, în weekend-ul 30 septembrie-01 octombrie 2023

   1267

Primăria Municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 30 septembrie – 01 octombrie 2023, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. Activitățile enunțate sunt organizate cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole proaspete și de sezon.

În sectorul Botanica – Parcul „Valea Trandafirilor” – târg de artizanat și articole hand made.

În același sector, pe adresele: bd. Traian, 22, șos. Muncești, 170, șos. Muncești, 598 și str. Sarmizegetusa, colț cu str. Butucului - Târgul produselor agricole autohtone;

Pe bd. Dacia, 26 – târg cu produse autohtone, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În sectorul Buiucani, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 103, în adiacentul Cinematografului „Patria Loteanu”– Târgul meșterilor populari și al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu SRL „Boldescu & Co”.

În sectorul Centru, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir - Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Ciocana – târguri cu produse agricole pe adresele: str. Maria Drăgan 30, colț cu str. Ciocana, str. Igor Vieru, 10/2, str. Alecu Russo, 65/1 și bd. Mircea cel Bătrân, 42.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 și str. Calea Orheiului 109/2 - târg cu fructe, legume și produse apicole.

Pe str. Andrei Doga, 35, str. Iazului, 1, str. Ceucari, 8, str. Albișoara, 80/5 - târg cu fructe și legume.

Primăria Municipiului Chișinău invită cetățenii să viziteze târgurile, menite să asigure consolidarea relațiilor dintre producătorii și consumatori și să promoveze mărfurile autohtone.