Pagina oficială a Municipiului Chișinău
  • Prima
  • /
  • Astăzi în oraș!
  • /
  • Comunicate de presă
  • /
  • Suspendarea traficului rutier pe str. Tighina, tronsonul cuprins între str. Alexandru cel Bun și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și la intersecțiile din str. Columna și str. Mitropolit Varlaam

Suspendarea traficului rutier pe str. Tighina, tronsonul cuprins între str. Alexandru cel Bun și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și la intersecțiile din str. Columna și str. Mitropolit Varlaam

   1060

Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada: 19.07.2023, ora 19:00 - 22.07.2023, va fi suspendat traficul rutier pe str. Tighina, tronsonul cuprins între str. Alexandru cel Bun și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, inclusiv la intersecțiile din str. Columna și str. Mitropolit Varlaam.

Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de asfaltare a str. Tighina.

În perioada executării lucrărilor de așternere a stratului de uzură pe str. Tighina, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

La data de 19 iulie, începând cu ora 19:00, circulația autobuzelor de pe rutele nr. 24, 31, 38 și 39 va fi organizată de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, bd. Constantin Negruzzi, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseele stabilite.

La data de 20.07.2023, în intervalul orelor: 05:00-06:45, circulația autobuzelor de rutele nr. 24, 31, 38 și 39 va fi organizată de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, bd. Constantin Negruzzi, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseele stabilite.

Microbuze:

ruta nr. 112, retur: de pe str. Vasile Alecsandri pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

ruta nr. 113, tur: de pe str. Ismail pe str. București, str. Tighina, str. M. Kogălniceanu, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 173, retur: de pe str. Ismail pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 174, tur: de pe str. Vasile Alecsandri pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Primăria Municipiului Chișinău vine cu scuzele de rigoare către cetățenii urbei pentru incomoditățile create.