Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Suspendare parţială a traficului rutier pe str. Tudor Vladimirescu

   2539

Traficul rutier de str. Tudor Vladimirescu va fi suspendat, de la str.Vadul lui Vodă până la str.C. Rîşcanu în vederea necesităţii executării lucrărilor de pozare a reţelei telefonice pe sectorul pietonal din str.Tudor Vladimirescu, la intersecţia străzilor Florării, A Doga.

Dat fiind că  lucrările de pozare se vor efectua prin montarea canalizării telefonice prin metoda deschisă în partea carosabilă, se planifică suspendarea traficului rutier la intersecţia străzilor Florării şi A. Doga, conform graficului de pozare a reţelelor de telecomunicaţii.

Astfel pe carosabilul de pe str. Florării, la intersecţia cu str. T.Vladimirescu, traficul rutier va fi suspendat la 18-19 octombrie curent, între orele 22.00- 9.00.

Pe carosabilul de pe str. A. Doga, la intersecţia cu str. T. Vladimirescu, traficul rutier se va suspenda la 22-24 octombrie curent, între orele 22.00- 9.00.

Circulaţia pe sectoarele de trotuar între străzile C. Rîşcanu şi str.Vadul lui Vodă va fi suspendată între 18 octombrie-18 noiembrie curent.

Lucrările vor fi efectuate de S.R.L. "Moncotel Service". Antreprenorul, de asemenea, se obligă să îngrădească sectoarele deteriorate , instalând concomitent indicatoarele de circulaţie rutieră, în conformitate cu schema coordonată cu Poliţia Rutieră.

Primăria municipiului Chişinău cere scuze locuitorilor oraşului pentru disconfortul creat pe parcursul executării lucrărilor.

      

       Direcţia Relaţii Publice a                        18.10.2007

      Primăriei mun. Chişinău