Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Specialiștii din cadrul municipalității au participat la reuniunea globală în domeniul mobilității inteligente - Intertraffic Amsterdam 2024

   192

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 16 - 19 aprilie 2024, o delegație reprezentată de managerii Direcției Generale Mobilitate Urbană și Regiei Transport Electric Chișinău, a participat în Olanda, la reuniunea globală în domeniul mobilității inteligente - Intertraffic Amsterdam 2024.

Expoziția Intertraffic Amsterdam este calificată drept epicentrul inovațiilor pe domeniile de mobilitate urbană, infrastructură, gestionarea traficului și siguranța rutieră. Evenimentul oferă o platformă excelentă pentru schimbul de bune practici și noile soluții tehnologice în domeniu, precum și de învățare și conectare cu experți din întreaga lume.

Ediția din acest an adunat un număr record de participanți din 140 de țări, peste 900 de expozanți și 35 000 de profesioniști din industrie.

Agenda evenimentului a prevăzut 125 de sesiuni de informare interactive, demonstrații și prezentări în cadrul Programului Summit & Demonstrativ Intertraffic, unde peste 200 de experți și-au împărtășit cunoștințele despre big data, infrastructura inteligentă, conducerea conectată și automatizată, MaaS, parcările urbane, construcția de drumuri și multe altele.